Ingrediënten

+ -
print

Boodschappen toevoegen Toevoegen aan menu Mis je nog iets?

Keukenspullen

  • Hapjespan
  • Koekenpan

Bereidingswijze

  1. Pel en snipper de en de teen .
  2. Halveer de .
  3. Verhit 2 eetlepels in een hapjespan en fruit de en zachtjes aan.
  4. Roer de erdoor en bak de tomaatjes ca. 4-6 minuten zachtjes mee.
  5. Roer op een bord de met , en door elkaar.
  6. Wentel de scholfilets erdoor.
  7. Verhit 3 eetlepels in een koekenpan en bak de scholfilets in ca. 4-6 minuten bruin en gaar, keer ze halverwege.
  8. Leg de scholfilets op vier borden en schep de tomatensaus erbij.
  9. De complexiteit van een droge Pinot Gris d'Alsace sluit aan bij de kruidigheid van de scholschotel.
  10. Lekker met rösti en een groene salade.
25
25
25

Voedselallergie informatie

Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn: Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.

  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • bloem is niet geschikt voor een gluten-intollerantie
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Sporen van koemelk kunnen voorkomen in pesto
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Sporen van noten kunnen voorkomen in pesto
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • zout past niet in een zoutarm dieet.
Gebruik van onze allergenen informatie is voor eigen risico, hieraan kunnen geen rechten worden ontleend.

Reacties op dit recept (2)

Gebakken schol met Italiaanse tomatensaus heeft een gemiddelde waardering gekregen van 6 / 10 in 2 recensies
RESET

Bij mij werkte dat gerecht wel en ik had geen problemen met overtollig vocht. Een sterke aanrader is om af te kruiden met een beetje bloemsuiker. Het vocht is overgens ook zeer lekker om je wijn mee ... Lees reactie
ZZ- top 4 juli 2012
Wel een lekker gerecht, maar niet heel bijzonder. Prima voor doordeweeks. Een gratin maken met zo veel vocht lukt overigens niet. Wil zelf nog wat variaties proberen om het geheel iets spannender te m... Lees reactie
smakkie 1 januari 2008

Voedingswaardetabel

Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.

Per
portie
Dagelijks
Aanbevolen
Recept
Totaal
Calorieën
52 kcal
2%208 kcal
Vetten
1 g.
1%4 g.
Waarvan verzadigd
0 g.
0%0 g.
Waarvan onverzadigd
0 g.
0%0 g.
Cholesterol
0 g.
0%0 g.
Zout
0 g.
0%0 g.
Koolhydraten
8 g.
3%32 g.
waarvan Vezels
0 g.
0%0 g.
waarvan Suikers
0 g.
0%0 g.
Proteinen
0 g.
0%0 g.
Vitamine A
0 µg.
0%0 µg.
Vitamine C
0 mg.
0%0 mg.
Calcium
0 mg.
0%0 mg.
Ijzer
0 mg.
0%0 mg.

Voedingswaardegrafiek

Voedingswaarde grafiek voor Gebakken schol met Italiaanse tomatensaus
  • Home
  • Recept
  • Hoofdgerechten
  • vis en schaaldieren
  • Gebakken schol met Italiaanse tomatensaus