Gebakken camembert

Ingrediënten

+ -
print

Boodschappen toevoegen Toevoegen aan menu

Keukenspullen

  • Koekenpan
  • Pan

Bereidingswijze

  1. Smeer de helemaal in met .
  2. Doe een beetje op een bordje (mag ook een diep bord zijn).
  3. Doop de in de .
  4. En strooi daarna er overheen.
  5. Doe een klein beetje olie in een pan (koekenpan), verhit de olie en doe de in de pan op een (heel) laag vuurtje.
  6. Als de ene kant lichtbruin is de camenbert omdraaien en de andere kant ook mooi lichtbruin laten bakken.
25
25
25

Variaties op Gebakken camembert

We hebben nog een aantal interssante variaties op dit recept voor je gevonden!

Variaties van Gebakken camembert
VariatieAantalGang
Gebakken camembert met aardbeienchutney1Snacks
Gebakken Camembert met knoflooktoast1Hapjes
Gebakken camembert met nieuwe aardappeltjes1Hapjes

Voedselallergie informatie

Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn: Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.

  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Sporen van gluten kunnen voorkomen in paneermeel
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Sporen van ei kunnen voorkomen in paneermeel
  • paneermeel kan sporen bevatten van koemelk en Allergie in camembert en melk
  • mosterd is niet geschikt voor een mosterd-intollerantie
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • paneermeel kan sporen bevatten van lactose en Allergie in melk
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Sporen van sulfiet kunnen voorkomen in mosterd
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
Gebruik van onze allergenen informatie is voor eigen risico, hieraan kunnen geen rechten worden ontleend.

Reacties op dit recept (1)

Gebakken camembert heeft een gemiddelde waardering gekregen van 8 / 10 in 1 recensie
RESET

Ik heb de camembert gemaakt en het was heerlijk! Ik had light camembert, maar evengoed smaakte het prima. In plaats van melk had ik room gebruikt, ik denk dat dat iets beter plakt.
Tonneke 22 februari 2012

Voedingswaardetabel

Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.

Per
portie
Dagelijks
Aanbevolen
Recept
Totaal
Calorieën
93 kcal
4%372 kcal
Vetten
5 g.
7%20 g.
Waarvan verzadigd
0 g.
0%0 g.
Waarvan onverzadigd
0 g.
0%0 g.
Cholesterol
0 g.
0%0 g.
Zout
0 g.
0%0 g.
Koolhydraten
4 g.
1%16 g.
waarvan Vezels
0 g.
0%0 g.
waarvan Suikers
0 g.
0%0 g.
Proteinen
0 g.
0%0 g.
Vitamine A
0 µg.
0%0 µg.
Vitamine C
0 mg.
0%0 mg.
Calcium
0 mg.
0%0 mg.
Ijzer
0 mg.
0%0 mg.

Voedingswaardegrafiek

Voedingswaarde grafiek voor Gebakken camembert