Garnalencocktail

Ingrediënten

+ -
print

Boodschappen toevoegen Toevoegen aan menu Mis je nog iets?

Bereidingswijze

  1. Klop de half stijf.
  2. Klop er lichtjes de , de ketchup, de , het en de doorheen.
  3. Breng op smaak met en .
  4. Snijd de blaadjes sla ragfijn.
  5. Verdeel ze over 4 glazen coupes.
  6. Leg hierop de garnalen en schep er de cocktailsaus overheen.
  7. Garneer met een snuifje en de peterselie.
  8. Steek op de rand van de coupes een schijfje .
  9. Bewaar in de koelkast tot het moment van opdienen; echter niet langer dan 1 uur van te voren klaarmaken.
25
25
25

Variaties op Garnalencocktail

We hebben nog een aantal interssante variaties op dit recept voor je gevonden!

Variaties van Garnalencocktail
VariatieAantalGang
Garnalencocktail2Voorgerechten
Fruitige garnalencocktail1Vis en schaaldieren
Garnalencocktail met Whiskysaus1Koud

Voedselallergie informatie

Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn: Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.

  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Sporen van gluten kunnen voorkomen in mayonaise
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Sporen van ei kunnen voorkomen in mayonaise
  • mayonaise kan sporen bevatten van koemelk en Allergie in slagroom
  • Sporen van mosterd kunnen voorkomen in mayonaise
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • mayonaise kan sporen bevatten van lactose en Allergie in slagroom
  • hollandse garnalen is niet geschikt voor een schaaldieren-intollerantie
  • Sporen van sulfiet kunnen voorkomen in whisky
  • Sporen van soja kunnen voorkomen in mayonaise
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • zout past niet in een zoutarm dieet.
Gebruik van onze allergenen informatie is voor eigen risico, hieraan kunnen geen rechten worden ontleend.

Reacties op dit recept (4)

Garnalencocktail heeft een gemiddelde waardering gekregen van 9 / 10 in 4 recensies
RESET

Lekker voor het avondeten denk ik. (heb hem nog niet op)
Nynke 14 september 2012
Echt een lekkere Garnalencocktail, weinig uit pakjes en flesjes, voor ons en ons gezelschap een zeer lekker recept gebleken! Dikke 5 sterren!
Iris 23 december 2011
Echt een super garnalencocktail recept, lekker fris en altijd een knaller voor onze gasten.
jeroen 23 december 2011
Doe er grapefruit partjes bij voor een extra frisse smaak.
F. van Donselaar 17 december 2011

Voedingswaardetabel

Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.

Per
portie
Dagelijks
Aanbevolen
Recept
Totaal
Calorieën
142 kcal
7%568 kcal
Vetten
6 g.
9%24 g.
Waarvan verzadigd
0 g.
0%0 g.
Waarvan onverzadigd
0 g.
0%0 g.
Cholesterol
0 g.
0%0 g.
Zout
0 g.
0%0 g.
Koolhydraten
7 g.
2%28 g.
waarvan Vezels
0 g.
0%0 g.
waarvan Suikers
0 g.
0%0 g.
Proteinen
0 g.
0%0 g.
Vitamine A
0 µg.
0%0 µg.
Vitamine C
0 mg.
0%0 mg.
Calcium
0 mg.
0%0 mg.
Ijzer
0 mg.
0%0 mg.

Voedingswaardegrafiek

Voedingswaarde grafiek voor Garnalencocktail