Frambozenkruimelkoek

Ingrediënten

+ -
print

Boodschappen toevoegen Toevoegen aan menu

Keukenspullen

  • Mixer
  • Handmixer
  • Oven

Bereidingswijze

  1. Vet een bakblik (ca 32x39 cm en minimaal 3,5 cm diep)n met een beetje en bestrooi met .
    Kneed 300 gram , 125 gram een snfje , 2 zakjes , 200 gram zachte in stukjes en de eerst met de deeghaken van de handmixer en vervolgens metde hand tot een kruimeldeeg.
    Verwarm de oven voor tot 175 graden.
    meng 750 gram , het ,175 gram , 2 zakjes en een snufje in een grote kom.
    Kneed er met de deeghaken van de mixer de kwark,175 gram zachte in stukjes en 3 doorheen.
  2. Kneed vervolgens met de hand tot een glad deeg.
  3. halveer het deeg.
  4. Rol de helft van het deeg op een met bestoven werkblad uit tot een rechthoek van van ca 38x40 cm
    Roer de en 4 zakjes tot een gladde crème
    Strijk de helft van de crème voorzichtig over de deegplak
    Laat aan de korte kanten ca 2 cm ruimte vrij.
  5. Roer de jam glad en strijk de helft over de crème.
  6. Rol het deeg vanaf de korte zijde op tot een rol.
  7. Snijd de deegrol in 14-15 plakken van ca 2,5 cm breed.
    Maak het mes tussendoor steeds schoon.
    Verdeel de deegrolletjes met het snijvlak naar boven over de helft van het bakblik,Herhaal met het overige deeg de overige crème en de overige jam, Verdeel de rolletjes over de tweede helft van het bakblik.
  8. Verkruimel het kruimeldeeg over de koek.
    Bak de koek ca 50 minuten in de oven.
  9. Laat de koek afkoelen en bestuif met .
25
25
25

Voedselallergie informatie

Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn: Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.

  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • paneermeel en bakpoeder kan sporen bevatten van gluten en Allergie in bloem
  • suiker, vanillesuiker, poedersuiker past niet in een suiker-arm dieet.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • paneermeel kan sporen bevatten van ei en Allergie in eieren
  • boter, paneermeel, magere kwark kan sporen bevatten van koemelk en Allergie in boter, magere kwark, mascarpone
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • paneermeel kan sporen bevatten van lactose en Allergie in boter, magere kwark, mascarpone
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Sporen van sulfiet kunnen voorkomen in suiker en poedersuiker
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • zout past niet in een zoutarm dieet.
Gebruik van onze allergenen informatie is voor eigen risico, hieraan kunnen geen rechten worden ontleend.

Reacties op dit recept

Dit recept heeft nog geen waarderingen gekregen! Heb je dit recept gemaakt?
Help anderen & deel nu je ervaring met anderen!
Reactie achterlaten

Voedingswaardetabel

Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.

Per
portie
Dagelijks
Aanbevolen
Recept
Totaal
Calorieën
8470 kcal
423%8470 kcal
Vetten
680 g.
972%680 g.
Waarvan verzadigd
0 g.
0%0 g.
Waarvan onverzadigd
0 g.
0%0 g.
Cholesterol
0 g.
0%0 g.
Zout
0 g.
0%0 g.
Koolhydraten
366 g.
140%366 g.
waarvan Vezels
0 g.
0%0 g.
waarvan Suikers
362 g.
403%362 g.
Proteinen
0 g.
0%0 g.
Vitamine A
0 µg.
0%0 µg.
Vitamine C
0 mg.
0%0 mg.
Calcium
0 mg.
0%0 mg.
Ijzer
0 mg.
0%0 mg.

Voedingswaardegrafiek

Voedingswaarde grafiek voor Frambozenkruimelkoek