Ingrediënten

+ -
print

Flensjes:

Verder:

Boodschappen toevoegen Toevoegen aan menu Mis je nog iets?

Keukenspullen

  • Pan
  • Zeef

Bereidingswijze

  1. Bak eerst de flensjes.
  2. Zeef hiervoor de in een kom en roer er het snuifje door.
  3. Maak een kuiltje in het midden.
  4. Klop de los met de , giet het eimengsel beetje bij beetje in het kuiltje en meng tot een glad deeg.
  5. Verhit telkens een klontje in de pan en bak dunne flensjes.
  6. Je moet er in totaal 10 hebben.
  7. Laat ze afkoelen Spoel en droog de .
  8. Pel de , verwijder de zaadjes en snijd ze in plakjes.
  9. Meng de met een paar lepels Leg een flensje op een groot bord.
  10. Besmeer het met een dun laagje (ik gebruik hiervoor een kwastje) en beleg met plakjes tomaat.
  11. Strooi er wat peper en over en leg hier en daar een blaadje .
  12. Leg er een tweede flensje op, besmeer dun met en beleg met plakjes ei en spinaziebladeren Leg er een derde flensje bovenop, kwast er weer over en beleg met gerookte .
  13. Herhaal deze drie lagen tot je er van elk drie hebt.
  14. Leg nu de 10-de pannenkoek er bovenop.
  15. Dek de taart af met plasticfolie en laat nog een paar uur koelen.
  16. Snijd er aan tafel punten van (ik gebruik hiervoor liefst een elektrisch mes) en dien op met eventueel wat sla.
25
25
25

Voedselallergie informatie

Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn: Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.

  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • mayonaise en spinazie kan sporen bevatten van gluten en Allergie in bloem
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • mayonaise kan sporen bevatten van ei en Allergie in eieren en hardgekookte eieren
  • boter, mayonaise, yoghurt kan sporen bevatten van koemelk en Allergie in melk, boter, yoghurt
  • Sporen van mosterd kunnen voorkomen in mayonaise
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • mayonaise kan sporen bevatten van lactose en Allergie in melk, boter, yoghurt
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Sporen van soja kunnen voorkomen in mayonaise
  • zalm is niet geschikt voor een vis-intollerantie
  • zout past niet in een zoutarm dieet.
Gebruik van onze allergenen informatie is voor eigen risico, hieraan kunnen geen rechten worden ontleend.

Reacties op dit recept

Dit recept heeft nog geen waarderingen gekregen! Heb je dit recept gemaakt?
Help anderen & deel nu je ervaring met anderen!
Reactie achterlaten

Voedingswaardetabel

Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.

Per
portie
Dagelijks
Aanbevolen
Recept
Totaal
Calorieën
315 kcal
15%2520 kcal
Vetten
13 g.
19%104 g.
Waarvan verzadigd
0 g.
0%0 g.
Waarvan onverzadigd
0 g.
0%0 g.
Cholesterol
0 g.
0%0 g.
Zout
0 g.
0%0 g.
Koolhydraten
20 g.
7%160 g.
waarvan Vezels
0 g.
0%0 g.
waarvan Suikers
0 g.
0%0 g.
Proteinen
0 g.
0%0 g.
Vitamine A
0 µg.
0%0 µg.
Vitamine C
0 mg.
0%0 mg.
Calcium
0 mg.
0%0 mg.
Ijzer
0 mg.
0%0 mg.

Voedingswaardegrafiek

Voedingswaarde grafiek voor Flensjestaart met gerookte zalm en verse spinazie
  • Home
  • Recept
  • Voorgerechten
  • Flensjestaart met gerookte zalm en verse spinazie