Ingrediënten

+ -
print

Boodschappen toevoegen Toevoegen aan menu Mis je nog iets?

Bereidingswijze

  1. Braad het vlees tot goudbruin aan met een flinke mespunt .
  2. Voeg dan de gesnipperde toe en fruit deze even aan en aan.
  3. Doe er dan de ketjap, , , , knoflook, , saté en de djahé bij met een beetje .
  4. Maak het gaar in ruim een half uur.
  5. Voorkom aanbranden door regelmatig te roeren en of wat toe te voegen.
  6. Als het vlees gaar is, maakt men het af met de en naar smaak strooi en/of en .
  7. Lekker met rijst of brood.
  8. Eet smakelijk!
25
25
25

Voedselallergie informatie

Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn: Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.

  • sambal en bouillon kan sporen bevatten van pinda en Allergie in pindakaas
  • sambal, pindakaas, bouillon kan sporen bevatten van gluten en Allergie in ketjap manis
  • ketjap manis, curry, suiker past niet in een suiker-arm dieet.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Sporen van ei kunnen voorkomen in bouillon
  • Sporen van koemelk kunnen voorkomen in kruiden en bouillon
  • Sporen van mosterd kunnen voorkomen in azijn
  • Sporen van noten kunnen voorkomen in sambal
  • Sporen van selderij kunnen voorkomen in bouillon
  • Sporen van lactose kunnen voorkomen in kruiden
  • Sporen van schaaldieren kunnen voorkomen in sambal
  • Sporen van sulfiet kunnen voorkomen in azijn en suiker
  • pindakaas en bouillon kan sporen bevatten van soja en Allergie in ketjap manis
  • Sporen van vis kunnen voorkomen in sambal
  • zout en bouillon past niet in een zoutarm dieet.
Gebruik van onze allergenen informatie is voor eigen risico, hieraan kunnen geen rechten worden ontleend.

Reacties op dit recept (1)

Duiveltjes vlees heeft een gemiddelde waardering gekregen van 8 / 10 in 1 recensie
RESET

Vlees was lekker, maar veel te zout. Had geen extra zout en geen bouillonpoeder toegevoegd. Hoeveelheid Ketjap is te veel, naar mijn smaak. Ik heb pittige currysaus van Remia gebruikt. Is misschien oo... Lees reactie
Anneke Aldendorff 15 juni 2016

Voedingswaardetabel

Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.

Per
portie
Dagelijks
Aanbevolen
Recept
Totaal
Calorieën
108 kcal
5%432 kcal
Vetten
1 g.
1%4 g.
Waarvan verzadigd
0 g.
0%0 g.
Waarvan onverzadigd
0 g.
0%0 g.
Cholesterol
0 g.
0%0 g.
Zout
0 g.
0%0 g.
Koolhydraten
20 g.
7%80 g.
waarvan Vezels
0 g.
0%0 g.
waarvan Suikers
0 g.
0%0 g.
Proteinen
0 g.
0%0 g.
Vitamine A
0 µg.
0%0 µg.
Vitamine C
0 mg.
0%0 mg.
Calcium
0 mg.
0%0 mg.
Ijzer
0 mg.
0%0 mg.

Voedingswaardegrafiek

Voedingswaarde grafiek voor Duiveltjes  vlees
  • Home
  • Recept
  • Hoofdgerechten
  • vlees
  • Duiveltjes vlees