Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Romige aardbei-banaanmilkshake recept
Romige aardbei-banaanmilkshake recept

Romige aardbei-banaanmilkshake


Ingrediënten


Bereidingswijze


Aardbeien schoonmaken, in zeef wassen en laten uitlekken. Banaan pellen en in stukken snijden. Grapefruit uitpersen. In keukenmachine de aardbeien, banaan, grapefruitsap, ijs en melk doen. Ingredienten op hoogste snelheid in ca. 2 minuten tot een romig schuimige milkshake mengen. Milkshake in bekers schenken en rietjes erin steken.

Serveersuggesties

De aardbeien en banaan kun je ook vervangen voor ander fruit.

Meer ReceptenAllergenen Informatie

Voor dit romige aardbei-banaanmilkshake recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven