Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Appelflappen recept
Appelflappen recept

Appelflappen


Ingrediënten


Bereidingswijze


Wel eerst de krenten en rozijnen in water of een beetje rum. Schil de appels in kleine stukjes, bestrooi deze met wat suiker en kaneel en een beetje citroen. Goed door elkaar roeren. Doe de krenten en de rozijnen en stukjes gesneden appels in een schaal en roer dit mengsel goed door elkaar. Laat dit een kwartiertje staan. Pak het bladerdeeg, schep een volle lepel van het mengsel en leg het op het plakje bladerdeeg. Vouw de bladerdeeg in een driehoek. De randen met een kwastje met water in wrijven en druk de randen stevig vast. Doe dit met alle plakjes bladerdeeg. Bestrooi de appelflappen in een kom met suiker. Leg de appelflappen op een bakplaat midden in de voorverwarmde oven op 200 graden C. en bak ze in 15 tot 20 minuten goud bruin. Eet smakelijk!

Allergenen Informatie

Voor dit appelflappen recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven