Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Milkshake voor dummies recept
Milkshake voor dummies recept

Milkshake voor dummies


Ingrediënten


Bereidingswijze


Roer de suiker met de koffiemelk tot een papje in een hoog (ik herhaal HOOG) glas. Voeg (voorzichtig, want het bruist enorm) de seven up toe (niet roeren). Kijk, proef en sta versteld van de geinige combi: dik romig schuim bovenin en onderop wat meer drinkbaars. Je kunt dit recept naar eigen smaak variŽren. Probeer eens cola uit of andere bubbels die goed schuimen en je lekker lijken in combi met wat romigs. Succes!

Meer ReceptenAllergenen Informatie

Voor dit milkshake voor dummies recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven