Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord

Bowl met vers fruit en bessenjenever


Ingrediënten


Bereidingswijze


Doe het blik met fruitcocktail in een grote bowlschaal. Pel de bananen en snijd ze aan plakjes en roer deze meteen door de fruitcocktail. Voeg er dan de gewassen druiven aan toe. Snijd de aardbeien in plakjes of in parten, wat je maar leuk vind. En pel de mandarijntjes. Doe dit allemaal bij de fruitcocktail in en gooi er dan een flink glas bessenjenever bij. Vul de schaal nu aan met wat dubbelfris en koolzuurhoudend water.

Allergenen Informatie

Voor dit bowl met vers fruit en bessenjenever recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven