Daging Perkedel kentang (licht gekruide stoofschotel)
- Herkomst Indonesie
 - Categorie Vlees
Bijpassend: voorgerechten & nagerechten - Bereiden
 - Kookboek van jaccor
 - Schrijf een review
 
Keukenspullen
- Stoompan
 - Wok
 - Koekenpan
 - Pan
 
Bereidingswijze
- Kook de geschilde  in een pan met ruim water.
Klein beetje bij de toevoegen.
Rooster de kemirienootjes.
Maak van de , , witte , , knoflook, , sambal, een zeer fijne pasta.
Pureer de gekookte en vermeng deze met het gehakt, de kruidenpasta, 1 ei en de .
Voeg een beetje naar smaak toe.
Vorm van het mengsel ronde platte koekjes van ca. 7 cm doorsnee en stoom ze ongeveer 30 minuten in een stoompan.
Verhit een laag in een wok of koekenpan.
Haal de koekjes door 2 losgeklopte en frituur ze in de goudbruin.
Kan ook heerlijk koud gegeten worden. 
Ook lekker om te maken
- 
      
      
      Recept
        
        Daging satan (pittig gekruide stoofschotel)42u35m - 
      
      
      Recept
        
        Empal daging (licht gekruid rundvlees)42u15m - 
      
      
      Recept
        
        Indische gekruide speklapjes445m - 
      
      
      Recept
        
        Babi sajoeran (licht zoet gekruid varkensvlees)42u45m - 
      
      
      Recept
        
        Daging Besengèk41u30m - 
      
      
      Recept
        
        Daging dan kentang (gestoofde runderlappen met gebakken aardappelen)43u 
Voedselallergie informatie
Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn: Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.
- Sporen van pinda kunnen voorkomen in olie en sambal oelek
 - sambal oelek kan sporen bevatten van gluten en Allergie in bloem
 - Geen overeenkomsten gevonden.
 - Geen overeenkomsten gevonden.
 - eieren is niet geschikt voor een ei-intollerantie
 - Geen overeenkomsten gevonden.
 - Geen overeenkomsten gevonden.
 - Sporen van noten kunnen voorkomen in sambal oelek
 - selderij is niet geschikt voor een selderij-intollerantie
 - Geen overeenkomsten gevonden.
 - Sporen van schaaldieren kunnen voorkomen in sambal oelek
 - Geen overeenkomsten gevonden.
 - Sporen van soja kunnen voorkomen in olie
 - Sporen van vis kunnen voorkomen in sambal oelek
 - zout past niet in een zoutarm dieet.
 
Reacties op dit recept
Dit recept heeft nog geen waarderingen gekregen! Heb je dit recept gemaakt?
Help anderen & deel nu je ervaring met anderen!
 Reactie achterlaten
Voedingswaardetabel
Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.
| Per brioche  | Dagelijks Aanbevolen  | Recept Totaal  | |
|---|---|---|---|
| Calorieën | 1279 kcal  | 63% | 5116 kcal | 
| Vetten | 21 g.  | 30% | 84 g. | 
| Waarvan verzadigd | 0 g.  | 0% | 0 g. | 
| Waarvan onverzadigd | 0 g.  | 0% | 0 g. | 
| Cholesterol | 0 g.  | 0% | 0 g. | 
| Zout | 0 g.  | 0% | 0 g. | 
| Koolhydraten | 24 g.  | 9% | 96 g. | 
| waarvan Vezels | 0 g.  | 0% | 0 g. | 
| waarvan Suikers | 0 g.  | 0% | 0 g. | 
| Proteinen | 0 g.  | 0% | 0 g. | 
| Vitamine A | 0 µg.  | 0% | 0 µg. | 
| Vitamine C | 0 mg.  | 0% | 0 mg. | 
| Calcium | 0 mg.  | 0% | 0 mg. | 
| Ijzer | 0 mg.  | 0% | 0 mg. |