Ingrediënten

+ -
print

Boemboe (kruidenpasta):

Boodschappen toevoegen Toevoegen aan menu Mis je nog iets?

Keukenspullen

  • Vijzel
  • Wok
  • Koekenpan
  • Rasp

Bereidingswijze

  1. Maak de schoon en snij deze fijn.
    Maak de knoflook schoon en rasp deze fijn.
    Schil de gemberwortel en rasp deze fijn.
    Maak de tomaatjes schoon en snij deze door midden.
    Maak de ’s schoon en snij deze in blokjes.
    Maak de schoon en snij deze in stukjes .
    Hak de doormidden.
    Snij de in reepjes.
    Wrijf de , knoflook, gember, , , en fijn in een vijzel tot een homogene kruidenpasta.
    Bestrooi de halve tomaatjes met een laag .
    Zet water op voor de en kook de zoals aangegeven op de verpakking.
    Verhit olie in de wok en bak de kruidenpasta op een middelhoog vuur tot deze gaat geuren.
    Voeg de reepjes spek toe aan de gebakken kruidenpasta.
    Bak nog 8 minuten op middelhoog vuur en voeg de toe.
    Schep het geheel regelmatig goed door.
    Na 2 minuten bakken en de toevoegen.
    Bak ondertussen de , mais en de in een koekenpan.
    Voeg na 7 minuten de cherrytomaatjes en stukjes banaan toe en bak een minuut mee.
    Garneer met een blaadje spinazie en .
25
25
25

Voedselallergie informatie

Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn: Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.

  • Sporen van pinda kunnen voorkomen in sambal
  • sambal kan sporen bevatten van gluten en Allergie in ketjap manis
  • suiker en ketjap manis past niet in een suiker-arm dieet.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • sambal kan sporen bevatten van noten en Allergie in cashewnoten
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Sporen van schaaldieren kunnen voorkomen in sambal
  • Sporen van sulfiet kunnen voorkomen in suiker
  • ketjap manis is niet geschikt voor een soja-intollerantie
  • Sporen van vis kunnen voorkomen in sambal
  • zout past niet in een zoutarm dieet.
Gebruik van onze allergenen informatie is voor eigen risico, hieraan kunnen geen rechten worden ontleend.

Reacties op dit recept (2)

Daging Babi Dengan Pisang, Kacang Mete Mais (gebakken speklapjes) heeft een gemiddelde waardering gekregen van 10 / 10 in 2 recensies
RESET

Moet je echt eens maken, is heerlijk. Groetjes, Jaccor
jaccor 24 november 2014
Lijkt heerlijk Jacco, een authentiek recept?
ma-griet 24 november 2014

Voedingswaardetabel

Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.

Per
personen
Dagelijks
Aanbevolen
Recept
Totaal
Calorieën
701 kcal
35%2804 kcal
Vetten
48 g.
69%192 g.
Waarvan verzadigd
0 g.
0%0 g.
Waarvan onverzadigd
0 g.
0%0 g.
Cholesterol
0 g.
0%0 g.
Zout
0 g.
0%0 g.
Koolhydraten
28 g.
10%112 g.
waarvan Vezels
0 g.
0%0 g.
waarvan Suikers
0 g.
0%0 g.
Proteinen
0 g.
0%0 g.
Vitamine A
0 µg.
0%0 µg.
Vitamine C
0 mg.
0%0 mg.
Calcium
0 mg.
0%0 mg.
Ijzer
0 mg.
0%0 mg.

Voedingswaardegrafiek

Voedingswaarde grafiek voor Daging Babi Dengan Pisang, Kacang Mete Mais (gebakken speklapjes)