Dadar udang goreng (opgerolde omelet met garnalen)

Ingrediënten

+ -
print

Boodschappen toevoegen Toevoegen aan menu Mis je nog iets?

Keukenspullen

  • Vijzel
  • Koekenpan
  • Pan

Bereidingswijze

  1. Maak de schoon en snipper deze fijn.
    Maak de knoflook schoon en pers deze fijn.
    Pel de .
    Klop in een kommetje de los met de en wat en .
    Smelt de helft van de in een koekenpan en schenk er de helft van het eimengsel in.
    Bak er snel een dunne omelet van.
    Bak van de rest van het eimengsel op dezelfde manier nog een omelet in de rest van de .
    Houd de omeletten apart.
    Wrijf in een vijzel de , knoflook, en wat tot een dikke pasta.
    Verdeel de pasta over de omeletten en rol ze op.
    Stoom de omeletten ca. 15 min.
    Snij ze in schuine stukken van ongeveer 1 cm.
  2. breed.
    Verhit het bakvet in een pan en bak hierin de stukken omelet snel rondom lichtbruin.
25
25
25

Voedselallergie informatie

Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn: Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.

  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • eieren is niet geschikt voor een ei-intollerantie
  • boter en koffiemelk kan sporen bevatten van koemelk en Allergie in boter
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • koffiemelk kan sporen bevatten van lactose en Allergie in boter
  • garnalen is niet geschikt voor een schaaldieren-intollerantie
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Sporen van soja kunnen voorkomen in koffiemelk
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • zout past niet in een zoutarm dieet.
Gebruik van onze allergenen informatie is voor eigen risico, hieraan kunnen geen rechten worden ontleend.

Reacties op dit recept (2)

Dadar udang goreng (opgerolde omelet met garnalen) heeft een gemiddelde waardering gekregen van 10 / 10 in 2 recensies
RESET

Sorry maar is aangepast dus even door de keuring en veel succes
jaccor 21 februari 2013
En hoe gaat het dan verder?
Allbertje1 21 februari 2013

Voedingswaardetabel

Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.

Per
portie
Dagelijks
Aanbevolen
Recept
Totaal
Calorieën
310 kcal
15%620 kcal
Vetten
33 g.
47%66 g.
Waarvan verzadigd
0 g.
0%0 g.
Waarvan onverzadigd
0 g.
0%0 g.
Cholesterol
0 g.
0%0 g.
Zout
0 g.
0%0 g.
Koolhydraten
4 g.
1%8 g.
waarvan Vezels
0 g.
0%0 g.
waarvan Suikers
0 g.
0%0 g.
Proteinen
0 g.
0%0 g.
Vitamine A
0 µg.
0%0 µg.
Vitamine C
0 mg.
0%0 mg.
Calcium
0 mg.
0%0 mg.
Ijzer
0 mg.
0%0 mg.

Voedingswaardegrafiek

Voedingswaarde grafiek voor Dadar udang goreng (opgerolde omelet met garnalen)