Cupcake met yoghurt en verse fruitsalade
- Herkomst Nederland
- Categorie Taart en gebak
- Bereiden
- Kookboek van bettyvandijk
- Schrijf een review
Keukenspullen
- Oven
- Vormpjes
Bereidingswijze
- Verwarm de oven voor tot 180 graden.
- Zet de papieren vormpjes in de muffinbakvorm.
Klop de ,suiker en een paar eetlepels van de tot een lichte,luchtige massa. - De suiker moet grotendeels zijn opgelost.
Klop de schuimig. - Meng dit vervolgens goed met het boter-suikermengsel en roer de rest van de erdoor.
- Voeg het meel, en toe en schep er luchtig doorheen.
Vul de papieren vormpjes voor 3/4 met het beslag. - Bak de cakejes in 20 minuten gaar.
- Haal de cakejes uit de vorm en laat ze in het papier afkoelen op een rooster.
Klop de met de versteviger stijf en bestrijk de afgekoelde cakejes met de . - Laat de vruchtensalade goed uitlekken en verdeel deze over de cupcakes.
Ook lekker om te maken
-
Recept
Cupcake met gele vla en vruchtjes420m
-
Recept
Mini cupcake met frambozen425m
-
Recept
Brownie cupcake425m
-
Recept
Red velvet cupcake420m
-
Recept
Yoghurt Cake430m
-
Recept
Yoghurt cake430m
Voedselallergie informatie
Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn: Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.
- Sporen van pinda kunnen voorkomen in margarine
- bakpoeder kan sporen bevatten van gluten en Allergie in bakmeel
- basterdsuiker en vanillesuiker past niet in een suiker-arm dieet.
- Sporen van sesam kunnen voorkomen in margarine
- eieren is niet geschikt voor een ei-intollerantie
- margarine en yoghurt kan sporen bevatten van koemelk en Allergie in yoghurt en slagroom
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- margarine kan sporen bevatten van lactose en Allergie in yoghurt en slagroom
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Sporen van soja kunnen voorkomen in margarine
- Sporen van vis kunnen voorkomen in margarine
- Geen overeenkomsten gevonden.
Reacties op dit recept
Dit recept heeft nog geen waarderingen gekregen! Heb je dit recept gemaakt?
Help anderen & deel nu je ervaring met anderen!
Reactie achterlaten
Voedingswaardetabel
Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.
Per brioche | Dagelijks Aanbevolen | Recept Totaal | |
---|---|---|---|
Calorieën | 599 kcal | 29% | 2396 kcal |
Vetten | 23 g. | 33% | 92 g. |
Waarvan verzadigd | 0 g. | 0% | 0 g. |
Waarvan onverzadigd | 0 g. | 0% | 0 g. |
Cholesterol | 0 g. | 0% | 0 g. |
Zout | 0 g. | 0% | 0 g. |
Koolhydraten | 85 g. | 33% | 340 g. |
waarvan Vezels | 0 g. | 0% | 0 g. |
waarvan Suikers | 1 g. | 2% | 4 g. |
Proteinen | 0 g. | 0% | 0 g. |
Vitamine A | 0 µg. | 0% | 0 µg. |
Vitamine C | 0 mg. | 0% | 0 mg. |
Calcium | 0 mg. | 0% | 0 mg. |
Ijzer | 0 mg. | 0% | 0 mg. |