Cumi-Cumi Ketjap (Inktvisreepjes met kruidige ketjapsaus)

Ingrediënten

+ -
print

Boodschappen toevoegen Toevoegen aan menu Mis je nog iets?

Keukenspullen

  • Wok

Bereidingswijze

  1. Maak de inktvissen schoon, verwijder de ingewanden en het nerfje.
  2. Snijd de vissen in smalle reepjes.
    Maak de schoon en snijd deze fijn.
    Schil de en snijd deze in kleine dunne schijfjes.
    Maak de schoon en snijd deze in ringetjes.
    Verhit de olie in een wok en fruit hierin de en de ca. 2 minuten.
    Doe de inktvis en de witte erbij en roerbak ca. 3 minuten.
    Giet het limoensap en de ketjap erbij, voeg naar smaak toe en roerbak het geheel nog ongeveer 2 minuten.
    Voeg op het laatst de toe en meng alles goed.
25
25
25

Voedselallergie informatie

Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn: Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.

  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • ketjap manis is niet geschikt voor een gluten-intollerantie
  • ketjap manis past niet in een suiker-arm dieet.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • ketjap manis is niet geschikt voor een soja-intollerantie
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • zout past niet in een zoutarm dieet.
Gebruik van onze allergenen informatie is voor eigen risico, hieraan kunnen geen rechten worden ontleend.

Reacties op dit recept (1)

Cumi-Cumi Ketjap (Inktvisreepjes met kruidige ketjapsaus) heeft een gemiddelde waardering gekregen van 8 / 10 in 1 recensie
RESET

Ik heb dit recept gemaakt omdat ik het met oud en nieuw wil serveren aan een aantal Spaanse vrienden. De Indonesische keuken is hier niet zo bekend. (wij wonen inmiddels in Spanje/ Galicië) Het is sup... Lees reactie
Maricarmen 22 december 2013

Voedingswaardetabel

Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.

Per
portie
Dagelijks
Aanbevolen
Recept
Totaal
Calorieën
78 kcal
3%312 kcal
Vetten
1 g.
1%4 g.
Waarvan verzadigd
0 g.
0%0 g.
Waarvan onverzadigd
0 g.
0%0 g.
Cholesterol
0 g.
0%0 g.
Zout
0 g.
0%0 g.
Koolhydraten
9 g.
3%36 g.
waarvan Vezels
0 g.
0%0 g.
waarvan Suikers
0 g.
0%0 g.
Proteinen
0 g.
0%0 g.
Vitamine A
0 µg.
0%0 µg.
Vitamine C
0 mg.
0%0 mg.
Calcium
0 mg.
0%0 mg.
Ijzer
0 mg.
0%0 mg.

Voedingswaardegrafiek

Voedingswaarde grafiek voor Cumi-Cumi Ketjap (Inktvisreepjes met kruidige ketjapsaus)