Coq au Vin

Ingrediënten

+ -
print

Boodschappen toevoegen Toevoegen aan menu Mis je nog iets?

Keukenspullen

  • Pan

Bereidingswijze

  1. Maak de schoon en snijd hem in handzame stukken.
  2. Leg de stukken in een pan en giet de rode er over.
  3. Laat het vlees nu 24 uur marineren in de .
  4. De volgende dag begint u met de knoflook te pletten.
  5. Laat ze 10 minuten rusten en haal dan het vel er af.
  6. Snijd de knoflook zeer fijn.
  7. Nu maakt u de schoon en snijd ze in dunne plakjes van ca. 2 mm.
  8. Voeg de , , knoflook, de en de toe aan de in de .
  9. Neem wat uit de pan en verwarm dit met de .
  10. Maak er een glad papje van.
  11. Voeg wat en toe aan dit papje.
  12. Giet nu langzaam de toe en verwarm alles goed.
  13. Als de warm is, doe dan de stukken er bij.
  14. Kook het geheel nu twee uur.
  15. Maak de schoon en snijd ze in grove plakken.
  16. Voeg ze nu toe aan de bijna gare .
  17. Sudder nog even door en kook de saus verder in.
  18. Schik de stukken vlees op een schaal met de groenten er omheen.
  19. Strooi de stukjes brood er over.
  20. Dien dit gerecht zeer heet op.
25
25
25

Variaties op Coq au Vin

We hebben nog een aantal interssante variaties op dit recept voor je gevonden!

Variaties van Coq au Vin
VariatieAantalGang
Coq au vin10Gevogelte
Coq au vin op klassieke wijze1Gevogelte
Coq au vin (kip in rode wijn)1Gevogelte

Voedselallergie informatie

Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn: Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.

  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • wijn kan sporen bevatten van gluten en Allergie in bloem
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Sporen van ei kunnen voorkomen in spekjes en wijn
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Sporen van sulfiet kunnen voorkomen in champignons en wijn
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • zout past niet in een zoutarm dieet.
Gebruik van onze allergenen informatie is voor eigen risico, hieraan kunnen geen rechten worden ontleend.

Reacties op dit recept

Dit recept heeft nog geen waarderingen gekregen! Heb je dit recept gemaakt?
Help anderen & deel nu je ervaring met anderen!
Reactie achterlaten

Voedingswaardetabel

Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.

Per
portie
Dagelijks
Aanbevolen
Recept
Totaal
Calorieën
143 kcal
7%572 kcal
Vetten
3 g.
5%12 g.
Waarvan verzadigd
0 g.
0%0 g.
Waarvan onverzadigd
0 g.
0%0 g.
Cholesterol
0 g.
0%0 g.
Zout
0 g.
0%0 g.
Koolhydraten
19 g.
7%76 g.
waarvan Vezels
0 g.
0%0 g.
waarvan Suikers
0 g.
0%0 g.
Proteinen
0 g.
0%0 g.
Vitamine A
0 µg.
0%0 µg.
Vitamine C
0 mg.
0%0 mg.
Calcium
0 mg.
0%0 mg.
Ijzer
0 mg.
0%0 mg.

Voedingswaardegrafiek

Voedingswaarde grafiek voor Coq au Vin