Chocoladecake

Ingrediënten

+ -
print

Boodschappen toevoegen Toevoegen aan menu Mis je nog iets?

Keukenspullen

  • Bakvorm
  • Oven

Bereidingswijze

  1. Verwarm de oven voor op 180°C.
    los roeren.
    Voeg de lepel voor lepel toe.
    Dan de toevoegen.
    Ei per ei toevoegen tot een mooie gladde massa.
    Dan de toevoegen.
    Vervolgens de bloem toevoegen.
    Schep het geheel goed door tot het een homogene massa is.
    Vul de ingevette bakvorm en plaats het in de oven en bak het gedurende 45 minuten.
25
25
25

Variaties op Chocoladecake

We hebben nog een aantal interssante variaties op dit recept voor je gevonden!

Variaties van Chocoladecake
VariatieAantalGang
Chocoladecake4Taart en gebak
Warme chocoladecakejes2Nagerechten
Chocoladecake uit een mok (magnetron)1Taart en gebak

Voedselallergie informatie

Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn: Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.

  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • zelfrijzende bakmeel is niet geschikt voor een gluten-intollerantie
  • suiker en vanillesuiker past niet in een suiker-arm dieet.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • eieren is niet geschikt voor een ei-intollerantie
  • boter kan sporen bevatten van koemelk en Allergie in boter
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • boter is niet geschikt voor een lactose-intollerantie
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Sporen van sulfiet kunnen voorkomen in suiker
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
Gebruik van onze allergenen informatie is voor eigen risico, hieraan kunnen geen rechten worden ontleend.

Reacties op dit recept (3)

Chocoladecake heeft een gemiddelde waardering gekregen van 10 / 10 in 3 recensies
RESET

Hallo, ik heb deze cake nog niet gemaakt, maar kan ik de taart ook in een springvorm maken?
Josephine 25 december 2013
Niet moeilijk en erg lekker!
Patricia 18 november 2012
Héérlijke cake!
Hester 29 september 2012

Voedingswaardetabel

Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.

Per
portie
Dagelijks
Aanbevolen
Recept
Totaal
Calorieën
1243 kcal
62%4972 kcal
Vetten
54 g.
78%216 g.
Waarvan verzadigd
0 g.
0%0 g.
Waarvan onverzadigd
0 g.
0%0 g.
Cholesterol
0 g.
0%0 g.
Zout
0 g.
0%0 g.
Koolhydraten
142 g.
54%568 g.
waarvan Vezels
0 g.
0%0 g.
waarvan Suikers
75 g.
83%300 g.
Proteinen
0 g.
0%0 g.
Vitamine A
0 µg.
0%0 µg.
Vitamine C
0 mg.
0%0 mg.
Calcium
0 mg.
0%0 mg.
Ijzer
0 mg.
0%0 mg.

Voedingswaardegrafiek

Voedingswaarde grafiek voor Chocoladecake