Chocolade ninokil special

Ingrediënten

+ -
print

Boodschappen toevoegen Toevoegen aan menu Mis je nog iets?

Keukenspullen

  • Garde
  • Vormpjes

Bereidingswijze

  1. Leg wat boter alvast uit de koelkast.
    Pak 100 à 150 gram nutrale (droge) .
  2. Stop het in de keuken machine(met een mes, Garde werkt niet) totdat het koek kruimels zijn geworden.
  3. Stop de inhoud van de Koek kruimels in een kom met boter.
    Pak nu 200 gram pure en 200 gram chocolade hak dit alvast fijn met een keuken mes en snij het grof.
  4. Stop het nu in de keuken machine zet de stand niet al te laag ook niet te hoog en laat dat een tijdje door gaan.
  5. Als de keuken machine nog bezig is kun je ondertussen de koek kruimels en boter door elkaar mengen tot het 1 geheel word en doe daar ook een snufje bij.
    Als de grofe stukjes chocolade fijn gemalen zijn gaan we de choclolade au bain-marie verwarmen.
  6. Pak nu 4 muffin vormpjes en verdeel het deeg over de 4 vormpjes deeg moet goed aan gedrukt worden, zodat er in elke vormpje evenveel cholade kan.
    Als het deeg verdeeld is, doen we nu de bij de verwarmde chocolade en mengen we dat heel goed.
  7. Doe nu het verwarmde chocolade in de vormpjes.
  8. Stop het nu in de vriezer ± 60 min.
25
25
25

Voedselallergie informatie

Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn: Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.

  • Sporen van pinda kunnen voorkomen in pure chocolade
  • Sporen van gluten kunnen voorkomen in pure chocolade
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Sporen van ei kunnen voorkomen in pure chocolade
  • pure chocolade en roomboter kan sporen bevatten van koemelk en Allergie in melk en room
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Sporen van noten kunnen voorkomen in pure chocolade
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • pure chocolade kan sporen bevatten van lactose en Allergie in melk, roomboter, room
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Sporen van soja kunnen voorkomen in pure chocolade
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • zout past niet in een zoutarm dieet.
Gebruik van onze allergenen informatie is voor eigen risico, hieraan kunnen geen rechten worden ontleend.

Reacties op dit recept

Dit recept heeft nog geen waarderingen gekregen! Heb je dit recept gemaakt?
Help anderen & deel nu je ervaring met anderen!
Reactie achterlaten

Voedingswaardetabel

Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.

Per
portie
Dagelijks
Aanbevolen
Recept
Totaal
Calorieën
613 kcal
30%2452 kcal
Vetten
41 g.
59%164 g.
Waarvan verzadigd
0 g.
0%0 g.
Waarvan onverzadigd
0 g.
0%0 g.
Cholesterol
0 g.
0%0 g.
Zout
0 g.
0%0 g.
Koolhydraten
54 g.
20%216 g.
waarvan Vezels
0 g.
0%0 g.
waarvan Suikers
0 g.
0%0 g.
Proteinen
0 g.
0%0 g.
Vitamine A
0 µg.
0%0 µg.
Vitamine C
0 mg.
0%0 mg.
Calcium
0 mg.
0%0 mg.
Ijzer
0 mg.
0%0 mg.

Voedingswaardegrafiek

Voedingswaarde grafiek voor Chocolade ninokil special