Ingrediënten

+ -
print

Boodschappen toevoegen Toevoegen aan menu Mis je nog iets?

Keukenspullen

  • Pan
  • Oven
  • Vormpjes

Bereidingswijze

  1. Doe de in een metalen schaal, sla ze los en voeg de toe.
  2. Verwarm nu de massa au bain marie, dus u zet de schaal in een grotere pan met water.
  3. Smelt de in een apart pannetje.
  4. Als de ei- massa goed warm is, voegt u de toe.
  5. Goed blijven roeren.
  6. Vervolgens de en de .
  7. Als het mengsel mooi glad is, doet u tot slot de gesmolten er bij.
  8. Beboter 8 cakevormpjes.
  9. Vul de vormpjes en leg dan op het stevige mengsel een partje .
  10. Druk dat in de massa tot het net onder is.
  11. Zet de vormpjes nu in een op ca. 150 graden C.
  12. voorverwarmde oven en bak de cakejes in ca 25 minuten gaar.
  13. Direct warm serveren.
25
25
25

Voedselallergie informatie

Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn: Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.

  • Sporen van pinda kunnen voorkomen in pure chocolade
  • pure chocolade kan sporen bevatten van gluten en Allergie in bloem
  • suiker past niet in een suiker-arm dieet.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • pure chocolade kan sporen bevatten van ei en Allergie in eieren
  • pure chocolade en boter kan sporen bevatten van koemelk en Allergie in boter
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Sporen van noten kunnen voorkomen in pure chocolade
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • pure chocolade kan sporen bevatten van lactose en Allergie in boter
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Sporen van sulfiet kunnen voorkomen in suiker
  • Sporen van soja kunnen voorkomen in pure chocolade
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
Gebruik van onze allergenen informatie is voor eigen risico, hieraan kunnen geen rechten worden ontleend.

Reacties op dit recept (1)

Chocolade cake met zachte vulling heeft een gemiddelde waardering gekregen van 8 / 10 in 1 recensie
RESET

Ziet er lekker uit,ga ik maken met kerst! Fijne kerst allemaal. En natuurlijk 'eet smakkelijk!'
Verrycooking 21 december 2011

Voedingswaardetabel

Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.

Per
portie
Dagelijks
Aanbevolen
Recept
Totaal
Calorieën
369 kcal
18%2952 kcal
Vetten
21 g.
31%168 g.
Waarvan verzadigd
0 g.
0%0 g.
Waarvan onverzadigd
0 g.
0%0 g.
Cholesterol
0 g.
0%0 g.
Zout
0 g.
0%0 g.
Koolhydraten
19 g.
7%152 g.
waarvan Vezels
0 g.
0%0 g.
waarvan Suikers
31 g.
34%248 g.
Proteinen
0 g.
0%0 g.
Vitamine A
0 µg.
0%0 µg.
Vitamine C
0 mg.
0%0 mg.
Calcium
0 mg.
0%0 mg.
Ijzer
0 mg.
0%0 mg.

Voedingswaardegrafiek

Voedingswaarde grafiek voor Chocolade cake met zachte vulling
  • Home
  • Recept
  • Nagerechten
  • Chocolade cake met zachte vulling