Champignons à la Dordogne

Ingrediënten

+ -
print

1½ eetlepel gehakte groene kruiden : (vers of gedroogd)

Boodschappen toevoegen Toevoegen aan menu Mis je nog iets?

Keukenspullen

  • Pan

Bereidingswijze

  1. De schoon vegen en als ze te groot zijn, door de helft of in kwarten snijden.
  2. Goed uit laten lekken.
  3. In de pan de heet laten worden en hier in de aanbakken.
  4. en de uien toevoegen.
  5. Afblussen met en ruim , het vocht iets laten indampen.
  6. toevoegen tot de net niet bedekt worden.
  7. , , en erbij.
  8. Het geheel aan de kook brengen op een laag vuur.
  9. Kook het in tot een dikke saus.
  10. Vlak voor het serveren de groene toevoegen.
25
25
25

Voedselallergie informatie

Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn: Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.

  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Sporen van gluten kunnen voorkomen in wijn
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Sporen van ei kunnen voorkomen in wijn
  • boter en kruiden kan sporen bevatten van koemelk en Allergie in boter en room
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • selderij is niet geschikt voor een selderij-intollerantie
  • kruiden kan sporen bevatten van lactose en Allergie in boter en room
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Sporen van sulfiet kunnen voorkomen in champignons en wijn
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • zout past niet in een zoutarm dieet.
Gebruik van onze allergenen informatie is voor eigen risico, hieraan kunnen geen rechten worden ontleend.

Reacties op dit recept (1)

Champignons à la Dordogne heeft een gemiddelde waardering gekregen van 8 / 10 in 1 recensie
RESET

Dit recept is ook erg lekker als je er een fijn gesneden rode peper zonder pitjes er aan toevoegt.
twanalberda 1 januari 2008

Voedingswaardetabel

Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.

Per
portie
Dagelijks
Aanbevolen
Recept
Totaal
Calorieën
136 kcal
6%544 kcal
Vetten
4 g.
7%16 g.
Waarvan verzadigd
0 g.
0%0 g.
Waarvan onverzadigd
0 g.
0%0 g.
Cholesterol
0 g.
0%0 g.
Zout
0 g.
0%0 g.
Koolhydraten
14 g.
5%56 g.
waarvan Vezels
0 g.
0%0 g.
waarvan Suikers
0 g.
0%0 g.
Proteinen
0 g.
0%0 g.
Vitamine A
0 µg.
0%0 µg.
Vitamine C
0 mg.
0%0 mg.
Calcium
0 mg.
0%0 mg.
Ijzer
0 mg.
0%0 mg.

Voedingswaardegrafiek

Voedingswaarde grafiek voor Champignons à la Dordogne