Brownies

Ingrediënten

+ -
print

Boodschappen toevoegen Toevoegen aan menu Mis je nog iets?

Keukenspullen

  • Oven

Bereidingswijze

  1. Doe de met de in een steelpannetje en laat dit langzaam smelten.
  2. Als het gesmolten is van het vuur halen en laten afkoelen.
    De 4 mixen met de en .
    Daarna de gesmolten boter/chocolade erdoorheen spatelen, daarna de en het erdoor spatelen.
  3. als laatste de witte chocoladereep in stukjes hakken en door het beslag spatelen.
    Doe het beslag in een brownievorm en bak het ongeveer 30 minuten in de oven op 180 graden.
  4. De brownie moet nog zacht van binnen zijn en de bovenkant moet droog zijn.
25
25
25

Variaties op Brownies

We hebben nog een aantal interssante variaties op dit recept voor je gevonden!

Variaties van Brownies
VariatieAantalGang
Brownies14Taart en gebak
Chocolade brownies2Taart en gebak
Frambozen- brownies1Taart en gebak

Voedselallergie informatie

Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn: Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.

  • Sporen van pinda kunnen voorkomen in pure chocolade
  • pure chocolade kan sporen bevatten van gluten en Allergie in bloem
  • vanillesuiker en basterdsuiker past niet in een suiker-arm dieet.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • pure chocolade kan sporen bevatten van ei en Allergie in eieren
  • Sporen van koemelk kunnen voorkomen in roomboter en pure chocolade
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Sporen van noten kunnen voorkomen in pure chocolade
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • pure chocolade kan sporen bevatten van lactose en Allergie in roomboter
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Sporen van soja kunnen voorkomen in pure chocolade
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • zout past niet in een zoutarm dieet.
Gebruik van onze allergenen informatie is voor eigen risico, hieraan kunnen geen rechten worden ontleend.

Reacties op dit recept (1)

Brownies heeft een gemiddelde waardering gekregen van 8 / 10 in 1 recensie
RESET

Na vele recepten te hebben geprobeerd tijdens onze grote passie. Is dit toch een van de best geslaagde brownies in tijden. we hebben ons erg vermaakt tijdens het maken van deze overheerlijke 'maaltijd... Lees reactie
Jg & Lau 24 mei 2013

Voedingswaardetabel

Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.

Per
portie
Dagelijks
Aanbevolen
Recept
Totaal
Calorieën
351 kcal
17%4212 kcal
Vetten
16 g.
23%192 g.
Waarvan verzadigd
4 g.
23%48 g.
Waarvan onverzadigd
2 g.
8%24 g.
Cholesterol
0 g.
0%0 g.
Zout
1 g.
17%12 g.
Koolhydraten
45 g.
17%540 g.
waarvan Vezels
0 g.
0%0 g.
waarvan Suikers
1 g.
1%12 g.
Proteinen
0 g.
0%0 g.
Vitamine A
0 µg.
0%0 µg.
Vitamine C
0 mg.
0%0 mg.
Calcium
3 mg.
0%36 mg.
Ijzer
0 mg.
0%0 mg.

Voedingswaardegrafiek

Voedingswaarde grafiek voor Brownies