Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Tijgervloerbrood recept
Tijgervloerbrood recept

Tijgervloerbrood


Ingrediënten


1

Bereidingswijze


Kneed van het recept een soepel en glad deeg, maak hier een bol van en laat het afgedekt op een warme plaats een half uur rijzen, sla het deeg door en maak er een punt van en zet het weg voor weer een rijs van een half uur, sla de punt plat vouw de punten naar binnen zodat je een vierkant stuk deeg krijgt en rol dit zo stevig mogelijk op en leg het op een bakplaat, maak van de rijstebloem en de rest nu een papje en smeer dit met een eetlepel uit over je vloerbrood, het papje moet vloeien maar mag er niet aflopen dus net iets dikker als dun, zet het brood weg op een warme vochtige plaats en geef het nog een narijs van ongeveer een uur, bak gedurende 20 tot 25 minuten in een voorverwarmde oven van 230 graden het brood mooi goudbruin af.

Allergenen Informatie

Voor dit tijgervloerbrood recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven