Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Stokbrood met rode kool met kaas recept
Stokbrood met rode kool met kaas recept

Stokbrood met rode kool met kaas


Ingrediënten


Bereidingswijze


Snijd de onderkant van de kool. Verwijder een paar buitenste bladeren. Snijd de halve kool in vier parten. Doe deze in de keukenmachine en snijd ze fijn. Met de hand moet je heel dunne reepjes snijden. Meng de kool met de gesnipperde ui en de munt. Meng een dressing van het citroensap, mosterd en de olijfolie. Breng op smaak met peper en zout.

Deel het stokbrood in de lengte doormidden. Besmeer het stokbrood met boter. Beleg ruim met plakken Leidse kaas en daarop de salade. Doe de bovenkant weer op het brood en snijd schuin in vier stukken.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit stokbrood met rode kool met kaas recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven