Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Mediterrane gevulde ciabatta recept
Mediterrane gevulde ciabatta recept

Mediterrane gevulde ciabatta


Ingrediënten


1

Bereidingswijze


Meng van het eerste gedeelte ingrediŽnten een zetsel en laat dit 4 uur rijzen. Voeg vervolgens de rest van de grondstoffen toe en kneed een glad en soepel deeg. Verdeel het in twee gelijke stukken van ongeveer 250 gram. Bol deze op en laat het afgedekt onder een theedoek nog eens een half uur rijzen. Maak het deeg op als een stokbrood en laat het nog 10 minuten rijzen. Knip het stokbrood over de lengte met een schaar tot bijna de bodem in. Vouw het deeg iets naar buiten zodat je een deegplak over houd van 10 bij 30 centimeter.
Maak van de olijfolie, gesnipperde knoflook en gember een mengsel en verdeel dit over de twee broden, verdeel vervolgens de in ringen gesneden ui er over en bestrooi het met de kaas en gesneden basilicum, werk de ciabatta af met een paar in smalle reepjes gesneden rode paprika. Bak de gevulde ciabatta af in een voorverwarmde oven gedurende 15 tot 20 minuten mooi goudbruin.
Serveren het als hoofdgerecht, snacks, voor of bijgerecht. Altijd lekker!

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit mediterrane gevulde ciabatta recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven