Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Broodje kipfilet met ontbijtspek, tuinkers en kerstomaatjes recept
Broodje kipfilet met ontbijtspek, tuinkers en kerstomaatjes recept

Broodje kipfilet met ontbijtspek, tuinkers en kerstomaatjes


Ingrediënten


Bereidingswijze


Kipreepjes bestrooien met peper, zout en kerriepoeder. De boter in een koekenpan verhitten. Het ontbijtspek in ca. 5 min. bruin en knapperig bakken, uit de pan nemen en de kip toevoegen en al omscheppend ca. 3 min. gaar bakken. Uit de pan nemen en laten afkoelen. Spek en kip in de koelkast zetten. Broodjes doormidden snijden en een klein beetje uithollen. Alle helften insmeren met mayonaise. Tuinkers erboven knippen. Kip, spek en tomaat over de broodjes verdelen. Serveren met koude druivensap.

Meer ReceptenAllergenen Informatie

Voor dit broodje kipfilet met ontbijtspek, tuinkers en kerstomaatjes recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven