Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Broodje fruitsalade met creme fraiche recept
Broodje fruitsalade met creme fraiche recept

Broodje fruitsalade met creme fraiche


Ingrediënten


Bereidingswijze


Oven voorverwarmen op 275 graden C. Croissants in ca. 6 min. bruinbakken, ze laten sfkoelen ca. 10 min. In de lengte halveren en de onderste helft dik besmeren met creme fraiche, daarover de fruitsalade verdelen. Andere helft van de croissant erop leggen. Bovenkant dik bestrooien met poedersuiker. Tuinkers erover verdelen.

Meer ReceptenAllergenen Informatie

Voor dit broodje fruitsalade met creme fraiche recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven