Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Broodje antipasti recept
Broodje antipasti recept

Broodje antipasti


Ingrediënten


Bereidingswijze


In koekenpan wat olie verhitten en de courgetteplakjes ca. 1 min. bakken, halverwege keren, bestrooien met kruiden, zout en peper. Op keukenpapier laten afkoelen. Tomaten bestrooien met peper en zout. Broodjes halveren en besmeren met pesto. Boven kom rucola fijnknippen. Onderste helft van de broodjes de helft van de rucola op strooien. Tomaat, courgette en artisjok harten dakpansgewijs op de rucola leggen. Bestrooien met rest rucola en bovenste helften erop leggen.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit broodje antipasti recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven