Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord

Tomatenbrood met de BBM


Ingrediënten


Bereidingswijze


Vul het bakblik van de broodbakmachine met het water, pesto en broodmix. Sluit de deksel en start het programma voor witbrood. Snijd de tomaten in reepjes. Snijd de olijven in plakjes. Voeg de tomaten en olijven toe als het signaal voor het toevoegen van extra ingrediŽnten te horen is. Vervolg het programma. Stort het brood op een rooster en laat het afkoelen.

Meer ReceptenAllergenen Informatie

Voor dit tomatenbrood met de bbm recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven