Ingrediënten

+ -
print

150 gram plakjes ham: bv. schouder-, achter- of grillham

Boodschappen toevoegen Toevoegen aan menu Mis je nog iets?

Keukenspullen

  • Deegroller
  • Taartvorm
  • Magnetron
  • Pan
  • Oven

Bereidingswijze

  1. Begin met het ontdooien van de plakjes .
  2. Maak de schoon en stoom hem 4 minuten in de stoomoven (of kook de -met de deksel van de pan af voor behoud van de groene kleur- beetgaar).
  3. Laat de rusten en rol met een deegroller op een bestoven aanrecht de plakjes, tot een lap uit.
  4. Vet met een beetje olie of de taartvorm in en bekleed deze met de lap .
  5. Maak met een vork gaatjes in de bodem.
  6. Bekleed de bodem van met 2 grote plakken en strooi met de en zout molen over de naar smaak.
  7. Snijd de helft van de in stukjes en verdeel deze over de bodem.
  8. Dek de af met de helft van de plakjes .
  9. Daarna deze handelingen herhalen.
  10. Dus weer 2 plakjes op de leggen, en zout draaien molen, broccolistukjes erover heen en afdekken met de andere helft van de plakjes .
  11. Klop nu van de en de en de en een saus.
  12. Schenk deze voorzichtig over de taart zodat je niet morst op het aanrecht.
  13. Hierdoor krijgt de taart een mooie kleur.
  14. Zet hem in een klassieke voorverwarmde oven voor ongeveer 45 minuten.
  15. In een voorverwarmde combinatieoven met magnetron is hij in ong. 20 minuten gaar.
  16. Eet smakelijk.
  17. Lekker met een Caesar-salade met pijnboompitten.
  18. Of een Griekse geitenkaassalade met mosterd-honing dressing.
25
25
25

Voedselallergie informatie

Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn: Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.

  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • bladerdeeg en bloem is niet geschikt voor een gluten-intollerantie
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • eieren is niet geschikt voor een ei-intollerantie
  • bladerdeeg, kaas, provencaalse kruiden, boter kan sporen bevatten van koemelk en Allergie in slagroom, kaas, boter
  • Sporen van mosterd kunnen voorkomen in kaas
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • bladerdeeg en provencaalse kruiden kan sporen bevatten van lactose en Allergie in slagroom, kaas, boter
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Sporen van zout kunnen voorkomen in kaas
Gebruik van onze allergenen informatie is voor eigen risico, hieraan kunnen geen rechten worden ontleend.

Reacties op dit recept

Dit recept heeft nog geen waarderingen gekregen! Heb je dit recept gemaakt?
Help anderen & deel nu je ervaring met anderen!
Reactie achterlaten

Voedingswaardetabel

Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.

Per
portie
Dagelijks
Aanbevolen
Recept
Totaal
Calorieën
460 kcal
23%1840 kcal
Vetten
20 g.
29%80 g.
Waarvan verzadigd
0 g.
0%0 g.
Waarvan onverzadigd
0 g.
0%0 g.
Cholesterol
0 g.
0%0 g.
Zout
0 g.
0%0 g.
Koolhydraten
24 g.
9%96 g.
waarvan Vezels
0 g.
0%0 g.
waarvan Suikers
0 g.
0%0 g.
Proteinen
0 g.
0%0 g.
Vitamine A
0 µg.
0%0 µg.
Vitamine C
0 mg.
0%0 mg.
Calcium
0 mg.
0%0 mg.
Ijzer
0 mg.
0%0 mg.

Voedingswaardegrafiek

Voedingswaarde grafiek voor Broccoli-kaastaart Provencale
  • Home
  • Recept
  • Hoofdgerechten
  • groentegerechten
  • Broccoli-kaastaart Provencale