Ingrediënten

+ -
print

Boodschappen toevoegen Toevoegen aan menu Mis je nog iets?

Keukenspullen

  • Pan
  • Oven

Bereidingswijze

  1. Oven voorverwarmen op 180 graden (hetelucht oven moet iets zachter).
    Browniepan in smeren met boter en poederen met zodat de brownies makkelijk los laten.

    Smelt de en de boter in een kleine pan.
  2. Zorg dat het niet aanbrand.
  3. Laat het daarna afkoelen.

    Meng de , en vanillie door elkaar.
  4. Voeg de afgekoelde mengsel toe en mix dit goed door elkaar.
  5. Voeg de (gezeefde) , en toe.
  6. Meng dit goed door elkaar.

    Doe het beslag in de browniepan en zet dit 25 minuten in de oven of totdat de bovenkant lichtbruin is en een beetje gebarsten is.
  7. Zet daarna de oven uit en laat het nog 8 minuten in de oven staan.

    Haal het uit de oven en laat het een uur afkoelen maar warm zijn ze ook erg lekker.
25
25
25

Voedselallergie informatie

Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn: Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.

  • Sporen van pinda kunnen voorkomen in chocolade
  • chocolade en bakpoeder kan sporen bevatten van gluten en Allergie in bloem
  • suiker past niet in een suiker-arm dieet.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • chocolade kan sporen bevatten van ei en Allergie in eieren
  • Sporen van koemelk kunnen voorkomen in chocolade en roomboter
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Sporen van noten kunnen voorkomen in chocolade
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • chocolade kan sporen bevatten van lactose en Allergie in roomboter
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Sporen van sulfiet kunnen voorkomen in suiker
  • Sporen van soja kunnen voorkomen in chocolade
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • zout past niet in een zoutarm dieet.
Gebruik van onze allergenen informatie is voor eigen risico, hieraan kunnen geen rechten worden ontleend.

Reacties op dit recept

Dit recept heeft nog geen waarderingen gekregen! Heb je dit recept gemaakt?
Help anderen & deel nu je ervaring met anderen!
Reactie achterlaten

Voedingswaardetabel

Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.

Per
portie
Dagelijks
Aanbevolen
Recept
Totaal
Calorieën
274 kcal
13%3288 kcal
Vetten
7 g.
10%84 g.
Waarvan verzadigd
0 g.
4%0 g.
Waarvan onverzadigd
0 g.
1%0 g.
Cholesterol
0 g.
0%0 g.
Zout
0 g.
3%0 g.
Koolhydraten
22 g.
8%264 g.
waarvan Vezels
0 g.
0%0 g.
waarvan Suikers
19 g.
21%228 g.
Proteinen
0 g.
0%0 g.
Vitamine A
0 µg.
0%0 µg.
Vitamine C
0 mg.
0%0 mg.
Calcium
0 mg.
0%0 mg.
Ijzer
0 mg.
0%0 mg.

Voedingswaardegrafiek

Voedingswaarde grafiek voor Blonde Brownies