Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord

Zwitserse Uientaart


Ingrediënten


Bereidingswijze


Snijd het spek in kleine blokjes.
Snijd de uien in ringen.
Meng de bloem met de melk, de gist en 1 ei en kneed dit mengsel gedurende 5 minuten tot een deeg.
Rol het deeg uit en bekleed er een ingevette bakplaat mee.
Laat het deeg een half uur rijzen.
Bak ondertussen het spek 5 minuten, doe de uien erbij en roerbak nog eens 5 minuten.
Schep dit mengsel op de deegbodem.
Meng de room met de overgebleven eieren en zout naar smaak en schenk dit over de uien.
Bestrooi de taart met peper en bak hem 40 minuten op 180 graden celsius.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit zwitserse uientaart recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven