Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Winterse groenteschotel recept
Winterse groenteschotel recept

Winterse groenteschotel


Ingrediënten


Bereidingswijze


Marineer de champignons daags van tevoren in rode port. Smoor de witloofblaadjes met wat roomboter in een platte pan met deksel en voeg peper, zout, gemalen foelie en een beetje suiker toe. Kook de spruitjes (bijna) beetgaar. Bak de rode, grof geneden ui samen met de drooggedepte champignons tot ze glazig beginnen te worden en voeg dan de gekookte spuitjes toe. Drapeer de witloofblaadjes op een verwarmde schaal en schep het groentemengsel daar zo bij dat de loofblaadjes goed zichtbaar blijven. Garneer de schaal af met in partjes geneden stoofpeertjes.

Meer ReceptenAllergenen Informatie

Voor dit winterse groenteschotel recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven