Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Toemis Kakap Lada Hitam (vis met ananas en paprika) recept
Toemis Kakap Lada Hitam (vis met ananas en paprika) recept

Toemis Kakap Lada Hitam (vis met ananas en paprika)


Ingrediënten


Bereidingswijze


Maak de ui schoon en snipper deze fijn.
Maak de knoflook schoon en pers deze fijn.
Verwijder de zaden en zaadlijsten uit de paprika en snijd deze in reepjes.
Snijd de vis en ananas in blokjes.
Verhit in een wok de olie en fruit de knoflook en de ui voor 1 minuut.
Voeg dan de vis toe en bak deze 1 minuut.
Dan de ananas en de paprika toe en bak dit voor 3 minuten.
Dan de peper, het zout en de oestersaus toevoegen, gevolgd door de bouillon en het geheel zachtjes gaar laten sudderen.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit toemis kakap lada hitam (vis met ananas en paprika) recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven