Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Toemis Ikan Merah (gepocheerde rode ponen in rode saus) recept
Toemis Ikan Merah (gepocheerde rode ponen in rode saus) recept

Toemis Ikan Merah (gepocheerde rode ponen in rode saus)


Ingrediënten


Bereidingswijze


Maak de uien schoon en snipper deze fijn.
Maak de rawits schoon en snijd deze fijn.
Maak de tomaat schoon en pureer deze.
Wrijf de ingrediŽnten voor de boemboe fijn tot een pasta.
Verhit in een wok de olie en fruit de uien en de boemboe voor 3 minuten.
Voeg dan de tomaat, het water, de rawits en het limoensap toe.
Dan de ponen toevoegen en zachtjes laten sudderen totdat deze gaar zijn.
Leg de ponen op een schaal en giet de saus erover en serveer.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit toemis ikan merah (gepocheerde rode ponen in rode saus) recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven