Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Tomaten chutney recept
Tomaten chutney recept

Tomaten chutney


Ingrediënten


6

Bereidingswijze


Maak de tomaat schoon en snij deze in blokjes.
Schil de gemberwortel en rasp deze fijn.
Maak de pepers schoon en snij deze in reepjes.
Was de koriander en hak deze fijn.
Verhit de olie in een pan en voeg de asafetida, mosterdzaad en komijnzaad toe.
Zodra ze begint te springen voeg jij de laurierblad, paprikapoeder en kurkuma toe.
Voeg tomaten en groene pepers toe en laat mengsel voor 8 minuten op niet te hoge vuur met deksel op pan koken.
(tomaten moeten zacht zijn, maar nog steeds in blokjes).
Meng ma´zena met 2 eetlepels water en maak er een iets verdikte chutney van.
Laat chutney nog even doorkoken en voeg dan de koriander erbij.
Kook verder voor 2 minuten met deksel op pan.
Maak verder op smaak met zout, peper en suiker.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit tomaten chutney recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven