Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Toemis remis pedis manis (Gekookte mosselen in een zeer hete, rode saus) recept
Toemis remis pedis manis (Gekookte mosselen in een zeer hete, rode saus) recept

Toemis remis pedis manis (Gekookte mosselen in een zeer hete, rode saus)


Ingrediënten


Bereidingswijze


Maak de knoflook schoon en pers deze fijn.
Maak de ui schoon en snipper deze fijn.
Maak de lomboks schoon en snijd deze in dunne ringetjes.
Los de ma´zena op in een beetje water.
Verhit de olie en fruit de knoflook, de rode en groene lomboks en ui tot de geuren vrijkomen.
Voeg de mosselen, water, oestersaus, sambal, tomatenpuree, zout, peper en suiker toe.
Kook de mosselen tot ze openstaan.
Haal de mosselen uit de pan.
Bind de saus met het ma´zena oplossing.
Serveer de saus bij de mosselen.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit toemis remis pedis manis (gekookte mosselen in een zeer hete, rode saus) recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven