Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Sperziebonen met knoflook recept
Sperziebonen met knoflook recept

Sperziebonen met knoflook


Ingrediënten


Bereidingswijze


Haal de sperziebonen af en kook ze met weinig water en zout juist gaar in 15 20 min. Giet ze af. Droog het brood in de magnetron in ongeveer 1 min. op de hoogste stand. Verhit de olie in de koekenpan en bak de peterselie, broodkruim en knoflook en schep het gedurende 2 min. om. Voeg de boter erbij, laat die smelten en schep het mengsel door de sperziebonen. Ik gebruik tegenwoordig gepofte knoflook omdat je minder last hebt van geur in je adem.

Meer ReceptenAllergenen Informatie

Voor dit sperziebonen met knoflook recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven