Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Sop Ikan masak asam kuwah (tomaten-vissoep) recept
Sop Ikan masak asam kuwah (tomaten-vissoep) recept

Sop Ikan masak asam kuwah (tomaten-vissoep)


Ingrediënten


Bereidingswijze


Maak de tomaten schoon en snijd deze in stukken.
Maak de sjalotjes schoon en maal deze fijn.
Maak de knoflook schoon en maal deze fijn.
Was de djahe en maal deze fijn.
Snijd vervolgens de visfilet in repen.
Breng de visbouillon aan de kook.
Voeg dan de citroenrasp en de tomaten aan de bouillon toe en laat het geheel 10 minuten zachtjes koken.
Wrijf de sjalotten, de knoflook en gember tot een fijne massa.
Voeg dit aan de bouillon toe.
Dan de vis toevoegen en 10 minuten laten stoven totdat de vis gaar is.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit sop ikan masak asam kuwah (tomaten-vissoep) recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven