Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Slaatje met asperge en parmaham recept
Slaatje met asperge en parmaham recept

Slaatje met asperge en parmaham


Ingrediënten


Bereidingswijze


Asperges gaar koken en af laten koelen.
Kook de eieren en laat ze afkoelen.
Pasta gaar koken en laten afkoelen.
De yoghurtdressing en de pasta crème basilicum mengen en deze door de pasta roeren.
Asperges in parmaham rollen.
Snijd de eieren fijn.
Brood insmeren met knoflookpasta, snijden en grillen.
Alles naar wens dresseren op een bord.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit slaatje met asperge en parmaham recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven