Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Seroendeng (strooisel van kokos en pinda's) recept
Seroendeng (strooisel van kokos en pinda's) recept

Seroendeng (strooisel van kokos en pinda's)


Ingrediënten


2

Bereidingswijze


Maak de sjalotjes schoon en snipper deze fijn.
Rasp de kokos fijn.
De geraspte kokos in de braadpan al omscheppende zachtjes droog. Verhitten en goudbruin laten worden.
De kokos al omscheppend laten afkoelen.
De fijngesnipperde sjalotjes met de kruiden in weinig olie zachtjes fruiten.
Met wat zout de verpulverde gula djawa en de azijn erbij roeren.
De goudbruin gebrand kokos en de vliespinda's erbij en alles helemaal laten afkoelen.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit seroendeng (strooisel van kokos en pinda's) recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven