Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Seroendeng recept
Seroendeng recept

Seroendeng


Ingrediënten


Bereidingswijze


Snijd de ui fijn en voeg er de geperste knoflook toe. Voeg de overige grondstoffen op de olie, de pinda's en de kokos toe. Meng dit alles goed en bak licht aan in wat olie. Voeg de kokos toe en bak dit alles lichtbruin onder voortdurend omscheppen. Het kokos mengsel nu af laten koelen. Verhit nu wat olie in de pan en rooster daarin de pinda's lichtbruin. Laat de pinda's goed uitlekken en meng deze door de kokos. Seroendeng is goed te bewaren in de diepvries.

Meer ReceptenAllergenen Informatie

Voor dit seroendeng recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven