Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Sato brenebon (bruine bonensoep) recept
Sato brenebon (bruine bonensoep) recept

Sato brenebon (bruine bonensoep)


Ingrediënten


Bereidingswijze


Maak de sjalotten schoon en snipper deze fijn.
Maak de knoflook schoon en pers deze fijn.
Maak de prei schoon en snijd deze in dunne ringen.
Hak de selderij fijn.
Snijd de varkenspootjes in stukken.
Voeg het vlees met de bonen, de kruidnagels en de nootmuskaat in een pan met het water en laat het geheel 50 minuten zachtjes koken.
Verhit in een wok wat olie en bak hierin de helft van de sjalotten goudbruin en laat deze uitlekken op keukenpapier.
Fruit vervolgens de overige sjalotten, de knoflook en de prei voor 2 minuten.
Voeg dit bij de soep samen met de suiker en de peper en zout en laat het geheel nog 20 minuten door sudderen.
Roer als laatste de gebakken sjalotten en de selderijblaadjes erdoor.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit sato brenebon (bruine bonensoep) recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven