Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
SatÚ lemak (spek) recept
SatÚ lemak (spek) recept

SatÚ lemak (spek)


Ingrediënten


2

Bereidingswijze


Vlees in niet al te grote stukken snijden.
Zout en peper doe je over het vlees. Doe alle andere ingrediŰnten in een kom en goed mengen met de ketjap.
Hierna doe je alles bij het spek en weer goed mengen.
Laat dit minstens een halve dag maar liever 1 nachtje in het vlees intrekken.
Spek aan de stokjes rijgen.
Daarna op gloeiend houtskool rustig roosteren.
Kan natuurlijk ook eventueel onder de grill in de oven.

Serveersuggesties

Houten satÚstokjes: laat de stokjes minstens 2 uur in het water liggen dan verbranden ze niet zo snel op de BBQ.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit satÚ lemak (spek) recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven