Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Saté hati (saté van kalfslever) recept
Saté hati (saté van kalfslever) recept

Saté hati (saté van kalfslever)


Ingrediënten


Bereidingswijze


Snij het vlees in gelijke blokjes.
Pof de kemirienoten in een droge koekenpan.
Maak de uien schoon en snipper deze fijn.
Maak de lomboks schoon en snij deze in dunne ringetjes.
Schil de laos en rasp deze fijn.
Wrijf alle ingredienten behalve de kalflever fijn in een vvijzel tot een mooie kruidenpasta.
Verhit wat olie in de wok en bak de kruidenpasta licht aan tot deze begint te geuren en kleuren.
Voeg de kalfslever en kruidenpasta in een grote schaal bijeen en schep het geheel goed door.
Zet de schaal op een koele plaats maar niet in de koelkast voor 24 uur.
Schep het geheel regelmatig goed om.
Rijg het vlees aan de stokjes.
Als je de stokjes in lauw zout water legt zo lang als je het vlees marineert, dan verbranden de stokjes niet tijdens het grillen.
Rooster het boven de grill of BBQ goed gaar.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit saté hati (saté van kalfslever) recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven