Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Saté babi sempurna (licht gekruide saté van hamlappen) recept
Saté babi sempurna (licht gekruide saté van hamlappen) recept

Saté babi sempurna (licht gekruide saté van hamlappen)


Ingrediënten


Bereidingswijze


Snij het vlees in vierkante gelijke blokjes.
Maak de uien schoon een snipper deze fijn.
Maak de knoflook schoon en pers deze fijn.
Wrijf de uien, knoflook, kunyit, ketumbar , paprikapoeder en djahe fijn in de vijzel tot een mooie kruidenpasta.
Doe de vleesblokjes en kruidenpasta in een grote schaal en schep het geheel goed door elkaar .
Zet dit op een koele plaats maar niet in de koelkast voor 24 uur.
Schep het geheel regelmatig goed om.
Als je de stokjes in lauw zout water legt zo lang als je het vlees marineert, dan verbranden de stokjes niet tijdens het grillen.
Rijg de stukjes varkensvlees aan de stokjes.
Rooster deze boven de heet vuurtje goed gaar.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit saté babi sempurna (licht gekruide saté van hamlappen) recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven