Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Sambal trassi (sambal met garnalenpasta) recept
Sambal trassi (sambal met garnalenpasta) recept

Sambal trassi (sambal met garnalenpasta)


Ingrediënten


Bereidingswijze


Maak de uien schoon en snipper deze fijn.
Maak de lomboks schoon en snij deze in dunne ringetjes.
Als je de sambal minder schep wilt hebben verwijder de zaden en zaadlijsten uit de lomboks.
Wrijf de trassi, lomboks en ui in de vijzel fijn tot een mooie kruidenpasta.
Verhit een beetje olie in de wok en fruit de kruidenpasta in de olie aan tot deze begint te kleuren.
Voeg het zout toe en schep het geheel goed door.
Doe de sambal in een afgesloten potje zodra het afgekoeld is.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit sambal trassi (sambal met garnalenpasta) recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven