Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Sambal Pelecing (sambal met limoensap) recept
Sambal Pelecing (sambal met limoensap) recept

Sambal Pelecing (sambal met limoensap)


Ingrediënten


Bereidingswijze


Maak de sjalotten schoon en snipper deze fijn.
Maak de knoflook schoon en snijd deze in stukken.
Maak de tomaat schoon en snijd deze in stukken.
Pers de limoenen ui.
Stoom de lomboks, de rawits, de knoflook en de sjalotten voor 10 minuten.
Wrijf alle ingrediŽnten bij elkaar tot een grove massa.
Verhit in een wok de olie en fruit hierin de sambal voor 3 minuten en meng dat het limoensap erdoor.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit sambal pelecing (sambal met limoensap) recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven