Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Sambal manis (zoete sambal van lomboks) recept
Sambal manis (zoete sambal van lomboks) recept

Sambal manis (zoete sambal van lomboks)


Ingrediënten


Bereidingswijze


Maak de lomboks schoon en snij deze fijn.
Verwijder de zaden en zaadlijsten als je de sambal niet te scherp wil hebben.
Wrijf de lomboks asem, ketjap manis, zout en suiker fijn in de vijzel tot een mooie gelijke kruidenpasta.
In een schone pot in de koelkast bewaren.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit sambal manis (zoete sambal van lomboks) recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven