Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Sambal goreng tahoe peteh (tahoe met petehbonen) recept
Sambal goreng tahoe peteh (tahoe met petehbonen) recept

Sambal goreng tahoe peteh (tahoe met petehbonen)


Ingrediënten


Bereidingswijze


Maak de ui schoon en snipper deze fijn.
Maak de knoflook schoon en pers deze fijn.
Hak de peper fijn.
Snijd de tahoe in dobbelsteentjes.
Laat in een wadjang of frituurpan slaolie goed heet worden en frituur hierin de dobbelsteentjes tahoe bruin.
Laat ze uitlekken.
Fruit de ui knoflook en peper in de olie aan tot deze in slaolie glazig.
Voeg de boemboe’s toe en fruit die mee.
Los de assem op in water, halveer de petehbonen en voeg die met de ketjap toe.
Laat dit ongeveer 10 minuten sudderen, doe dan de gebakken tahoe erbij en laat het geheel nog eens 5 minuten sudderen.
Het water moet iets verdampt zijn.
Verwijder voor het opdienen de blaadjes, sereh en laos.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit sambal goreng tahoe peteh (tahoe met petehbonen) recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven