Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Sambal goreng betawi (zeer pittig gekruide kip) recept
Sambal goreng betawi (zeer pittig gekruide kip) recept

Sambal goreng betawi (zeer pittig gekruide kip)


Ingrediënten


Bereidingswijze


Snijd het kippenvlees in stukken.
Braad de kip in olie.
Maak de ui en knoflook schoon en maal dit fijn.
Vermeng dit met een deel van het asemwater en al het trassie-water.
Giet dit mengsel over de kip en laat het geheel inkoken.
Voeg de suiker (goela djawa) en de rest van het asemwater toe.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit sambal goreng betawi (zeer pittig gekruide kip) recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven